Blogg

Livet i hus

2013-12-29 22:55

 Nu är det ca 1,5 månad sen vi flyttade till Flahall utanför Hindås och vi stormtrivs! Tror inte det kan bli bättre än så här! Hundarna har en stor inhägnad tomt att springa omkring på och med skogen precis utanför är promenadalternativen oändliga! Inte heller finns det en massa oväsen, utan för det mesta är det bara vinden som susar i träden och en hel del smattrande regn på fönstret nu det sista men jag klagar faktiskt inte! Ett och annat flygplan hörs också men knappt så man tänker på det numera. Vi har bara en granne inom synhåll, resten av grannarna ligger bakom skogen. Lite skillnad från att bo i ett 8-våningshus mitt i ett lägenhetsområde på Hisingen i Göteborg ...

Inne i huset börjar det bli ordning! Det saknas en köksö i köket och en kamin i vardagsrummet men det får bli till nästa vinter, annars är det bara små saker som ex. en tvättkorg. Vi har ju såklart en hel oinredd övervåning också men den får vänta för ute däremot är det en hel del att fixa nu till våren. Det ska byggas en stor altan på två sidor av huset och där nånstans ska det stå en badtunna enligt hussen´s önskan! men jag klagar inte ... Parkeringsplatsen och framsidan skall det läggas sten på, huset ska målas och det ska planteras en häck ut mot vägen så inte alla som går/ rider/ kör förbi blir terroriserade av tre skällande odjur varje gång =) i framtiden ska det troligen också bli en ordentlig gräsmatta men just nu får det duga med mossa, träd och skogsmark! Man kan ju inte få allt ... tror dock hundarna är nöjda precis som det är!

På hundfronten planeras det hälsotester på Storma. Hon fyller ju två år nu den 16 januari så börjar bli dags! Vi börjar med ögonlysning och patella nu i februari och är allt som det ska med det går vi vidare med HD-och ED röntgen. Jag är också i fullgång med att leta efter en passande hane till Storma´s första kull som planeras till vintern 2014/2015 om hon bara löper som jag tror =)

/ Josefin


Födelsedag

2013-12-12 10:07

Idag fyller Akilles 5 år! Grattis till alla änglar från Illostras A(ngel)- kull!

999113_10151609984759856_166338135_n

/ Josefin 

Blog - History